SHPËRNDAJE

Gjatë këtijë viti kalendarik do të jetësohen investimet në Zonën Industriale në Preshevë gjë për të cilën është duke u punuar në mënyrë aktive thotë për portalin preshevacom drejtori i drejtoratit për infrastrukturë dhe çështje banesore, Xhelal Hasani.

Po ashtu Hasani ka konfirmuar edhe nënshkrimin e kontratës për rregullimin e trotuareve në rrugën e Gjilanit që llogaritet një mega projekt për qytetarët e Preshevës me theks të veçant për banorët e këtijë lokaliteti./presheva.com/