SHPËRNDAJE

Aktori preshevarë, Gjelbrim Emini fitoi çmimin aktori më i mirë në edicionin e tetë të Festivalit Etno Fest që u mbajt në fshatin Kukaj.

Aktori ndarjen e këtijë çmimi e ka vlerësuar lartë nga juria profesionale e që do ti shërbejë për motivim në lojën e tijë në skenë.

Çmimin aktori më i mirë aktori, Gjelbrim Emini ja dedikon Preshevës, vendit të tijë të lindjes ku jeeton dhe vepron. Aktorët preshevarë në këtë festival kanë prezantuar me shfaqjen.

Skicusi shfaqje kjo me të cilën kanë rrëmbyer disa çmime artistike edhe në festivale të tjera./presheva.com/