SHPËRNDAJE

Është gjetur trupi i pajetë i futbollistes shqiptare Florijana Ismaili, në Liqenin e Comos, në Itali. 

Zhytësit e zjarrfikësve kanë identifikuar trupin e pajetë të futbollistes shqiptare Florijana Ismaili.

Gjetja, ashtu siç raporton Corriere di Como, u zhvillua në një zonë shumë të thellë të liqenit të Comos, jo shumë larg nga vendi ku u zhduk të shtunën e kaluar, në zonën e Musso. Trupi ishte në një thellësi prej 204 metrash.

Në internet dhe në mediat sociale, ofertat e ndihmës janë shumëfishuar në orët e fundit, si dhe shprehjet e ngushëllimit ndaj familjes së 24-vjeçares.