SHPËRNDAJE

Në plazhe ka më shumë sesa vetëm dielli, rëra dhe deti. Ndoshta të ndërtojmë një kështjellë rëre të ftohtë, ose të gjejmë një gur që duket si në fytyrë – mundësitë janë të pafundme!

Dhe në disa raste, as nuk duhet të provoni, vetëm të shijoni diellin dhe të keni gati aparatin tuaj – kurrë nuk e dini se çfarë sende të çmendura  do të gjeni në plazh.

Për më tepër ju ftojmë që të shikoni këtë galeri fotosh, që njerëzit janë ndeshur në plazh.