SHPËRNDAJE

Josh Brown, 11 vjeç, po e shihte paradën vjetore dy-milje të Ditës së Pavarësisë në qendër të qytetit Arlington, Texas të enjten, kur një oficer i kërkoi atij ta ndihmonte.

Një oficer iu afrua Brownit dhe e kërkoi që të hynte në procesion dhe t’i lidhte këpucët oficerit Jerrick Wilson, i cili po marshonte me një flamur amerikan.

“Më duhej ndihmë për të lidhur këpucën time dhe ishte një gjest i vogël. Kam pasur një rrugë të gjatë në trajtimin e një dhimbje koke të shqetësimit për këpucën tim “, tha Wilson për veprimin viral.

Postimi ka marrë 1.800 pëlqime dhe mbi 1.600 shpërndarje.