SHPËRNDAJE

Reperi Arian Agushi nga Presheva dje ishte në një ndeshje futbolli për të mbështetur ekipin e futbollit Fc Kosova Munchen ku ata zhvilluan një ndeshje të cilën e fituan me rezultat 3:0.

Klubi futbollistik FC Kosova e kanë pritur ngrohtësisht ku dhe e kanë faleminderuar për përkrahjen e vazhdueshme që i bën këtij klubi dhe gjithë shqiptarëve kudo që janë që merren me aktivitete të ndryshme sportive./ presheva.com