SHPËRNDAJE

Pajisja GoPro është një prej alternativave më të preferuara për t’i ruajtur kujtimet të cilët ju i krijoni – direkt nga aksioni.

Ekzistojnë disa arsye pse duhet të pajiseni me kamerën më të avancuar dhe e cila njihet ndryshe si GoPro.

Së fundmi GoPro vjen në versionin më të ri Hero 7, i cili është version i përmirësuar i produktit.

Nëse dëshironi që të skijoni rregullisht, apo të drejtoni biçikletën, atëherë mund të keni dëgjuar për GoPro, kamera më e popullarizuar për të filmuar aventurat dhe aksionin. Kamerat janë aq të vogla sa që mund t’i vendosni në trup, kurse janë tejet të përshtatshme për të xhiruar momente nga perspektiva personale e juaja. Rrjetet sociale janë të mbushura me video të tilla.

GoPro Hero 7 Black është pasuesi i Hero 6, duke sjellë përmirësime të fjalës së fundit të teknologjisë.

Ndryshe nga versionet e kaluara, versioni i ri GoPro Hero 7 ruan ngjyrën dhe stabilitetin e fotografisë teksa jeni në lëvizje duke bërë që cilësia e xhirimeve në aksion të jenë tejet kuailtative – bleje tani duke klikuar këtu.

GoPro Hero 7 për herë të parë mund të komandohet me zë, dhe jo vetëm me butonë, gjë që e bën të përshtatshme kur jeni në aksion dhe nuk keni mundësi të prekjes së butonëve.

Ashtu si shumica e pajisjeve elektronike, GoPro është i dizajnuar që të shfrytëzohet me smartfonë, kështu që mund të uploadoni pamje nga GoPro te telefoni ose në ndonjë llogari cloud. Por, koha për këtë mund të jetë e gjatë, andaj më mirë përdorni SD Card apo USB.

GoPro Hero 7 Black është pa dyshim kulmi i kënaqësisë dhe është koha që të bëheni me një paisje të tillë.

Gjirafa50.com e sjell këtë pajisje për nëj çmim fantastik në zbritje nga 495.5 euro në 439.50 euro, pra një zbritje prej rreth 60 eurosh, që e lehtëson zgjedhjen tuaj për të blerë versionin më të ri të GoPro.

Ja vlen që të posedoni një pajisje të tillë për këtë çmim, pasi që justifikon vlerën e vet dhe është ende hapa përpara konkurrentëve tjerë në treg.

Filloni aksionin tani dhe ruani kujtimet në ngjyra të gjalla me GoPro Hero 7.