SHPËRNDAJE

Gjatë mbrëmjes së djeshme në ndihmën e parë të Shtëpisë së shëndetit në Preshevë është shënuar fluks i madh i pacientave me simptome të ftohjes dhe gripit.

Sipas informatës së drejtuesve të këtijë i institucioni shëndetësorë vetëm për pak kohë, 50 pacientë kanë kërkuar ndihmë, andaj për ti ofruar ndihmë atyre që kanë nevojë urgjente, luten pacientat të vizitojnë mjekun e tyre të zgjedhur në praksën e përgjithshme.

Mjekët sygjerojnë që për ti shmangur gripit duhet shmangur ambientet e mbyllura publike, ajrosje më e madhe në hapësirat ku qëndrojmë dhe përdorimin e çajrave./presheva.com/