SHPËRNDAJE

E në fillim të fjalimit të tij, Kinolli u kujdes që t’ia kujtonte Kurtit, që kur doli në foltore përshëndeti të gjithë në gjuhën amtare që kanë, por jo edhe komunitetin që ai përfaqëson.

“Pasi i nderuari kryeministër në ardhje ma anashkaloi gjuhën time amtare, dhe i përshëndeti të gjithë në gjuhën e tyre, unë jo vetëm për votuesit e mi, por për të gjithë qytetarët  dua t’i përshëndes në gjuhën amtare”, tha ai.