SHPËRNDAJE

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar sot marrëveshje për hapjen e linjës ajrore Prishtinë-Beograd.

E nënshkrimin e kësaj marrëveshje e ka mirëpritur edhe kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj.

Haradinaj ka shkruar në Twitter, se është një hap gjigand për avancimin e marrëdhënieve të fqinjësisë së mirë.

“Nisma për të hapur rrugën e tretë ajrore civile Të Kosovës për fluturime komerciale me Serbinë, pas Shqipërisë dhe Maqedonisë, është një hap gjigand për avancimin e marrëdhënieve të fqinjësisë së mirë dhe konsolidimin e sovranitetit të shtetit të Kosovës”, ka shkruar Haradinaj.