SHPËRNDAJE

Haradinaj tha se LDK dhe disa deputetë të opozitës e përkrahin projektligjin për FAK-un Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka komentuar përsëri idetë e korrigjimit të kufirit në mes Kosovës dhe Serbisë.

Ai theksoi se idetë e tilla janë kthim kah tragjeditë. I pari i ekzekutivit komentoi edhe projektligjet për shndërrimin e FSK-së në ushtri, duke thënë se ka marrë përkrahje nga Lidhja Demokratike e Kosovës dhe disa deputetë të opozitës.

Këto komenti kryeministri Haradinaj i bëri pas mbledhjes së Qeverisë.