SHPËRNDAJE

Dy çiklistët nga Tetova, Amir Asllani dhe Senad Idrizi të cilët më 23 qershor janë nisur me biçikleta për në Haxh, kanë arritur në kufirin Al Mudawera, Jordan- Saudi. Ata për momentin janë duke pritur për të kaluar kufirin dhe të hyjnë në shtetin saudian.

Që nga 23 qershori, deri tani të dytë kanë përshkruar 2300 kilometra. Ata nuk kanë hasur ndonjë vështirësi gjatë udhëtimit, dhe kanë qenë të mirëpritur në çdo vend që kanë kaluar.

 

Haxhilerët me biçikleta nga Tetova

Çiklistët nga Tetova rrugës për në HAXH afër kufirit të Arabisë Saudite në shkretëtirë, janë duke pushuar dhe ngrënë drekën!Përkrahni ?

Gepostet von AlbaZone am Sonntag, 22. Juli 2018