SHPËRNDAJE

Shërimi i diabetit, jo vetëm që është e mundur, por është një gjë shumë e zakonshme për Hetem Ramadanin, i cili ofron shërbimet e mjekësisë plotësuese dhe alternative

Pas dekadash të tëra studime, Hetem Ramadani sjell fakte se kjo sëmundje është e shërueshme dhe jep zgjidhje përmes këshillave të tij grupore.

Prandaj, të gjithë ata që janë të interesuar të marrin pjesë te ky këshillim dhe të shërohen nga Diabeti i tipit 1, duhet të lënë takim.

Kush dëshiron të marrë pjesë duhet të dërgojë të dhënat që kërkohen tek email health.revolution.hr@gmail.com

Të dhënat që kërkohen:

▪ analiza e gjakut dhe urinës
▪ insulina
▪ glukoza tremujore
▪ testi ASO në gjak
▪ vitamina D3

Gjithashtu, kërkohen diagnoza nga mjeku dhe koha e diagnostikimit (kur është shfaqur diabeti i tipit 1).

Analizat nuk duhet të jenë më të vjetra se një muaj.

Në varësi të kërkesës, do të caktohet vendi dhe data.

Nëpërmjet e-mail, do t’ju konfirmohet pjesëmarrja, vendi dhe data.

Dërgoni të dhënat tuaja deri më 5 mars.

Pjesëmarrja është falas!

Ju mirëpresim,
Health Revolution, H.R.