SHPËRNDAJE

Aksidenti ndodhi në mëngjes rreth orës katër të ditës së mërkurë.

Një burrë rreth 40 vjeç humbi jetën në shinat hekurudhore në Miratoc, komuna e Preshevës.

Njeriun e goditi dhe vrau një tren mallrash.

Siç mëson jozyrtarisht presheva.com, personi që humbi jetën ishte migrant nga lindja e afërt./presheva.com/