SHPËRNDAJE

Nëse nuk e hani akulloren pasi mendoni se do të shtoni peshë atëherë duhet të ndërroni mendje.

Kjo pasi një studim i American Journal of Clinical Nutrition gjeti se gratë që konsumuan së paku një herë në ditë një produkt i cili përmban qumësht si akullorja ndihmon të humbësh peshë më shumë.

Por të gjitha këto nuk thonë që ju çdo ditë të hani akullore dhe të prisni se do të humbi peshë, por preferohet që në dietën e juaj të jetë e përfshirë gjysmëfilxhani i akullores.

Nga kjo ju humbi peshë por edhe hani produktin tuaj të preferuar të verës.