SHPËRNDAJE

Për eshtërim ka ilaç, është e nevojshme vetëm me kohë t’i qaseni shërimit

Eshtërimi i qafës vështirë shërohet, mirëpo ekziston ilaçi për të.

Osteokondroza është e dhembshme dhe e shoqëruar me ndjenjën e pakëndshme në qafë, ndërkaq rezulton edhe me humbjen e ndjenjës në duar.

Ky ilaç i thjeshtë natyral zbut dhembjet dhe të gjitha simptomat e tjera të eshtërimit të qafës shpejt dhe me efikasitet.

Pas tretmanit, nuk do të ndieni kurrfarë dhembjeje gjatë disa viteve të ardhshme.

Kjo përzierje për masazh përgatitet me vajin e parafinuar të bimëve dhe me kripë (mund të përdoret uji i detit, nëse dëshironi).

E gjitha që nevojitet janë: – 10 lugë kripë dhe 20 lugë vaj (ulliri, luledielli).

Udhëzime:

Përzieni përbërësit në enë qelqi dhe mbylleni enën. Pas disa ditëve do të shihni tretje të shndritshme në kavanoz.

Përdorimi:

Me ilaç çdo mëngjes bëni masazh në zonën e dhembshme. Në fillim nevojitet t’i bëni masazh 2 – 3 minuta, pastaj shtoni kohën edhe për 2 – 3 minuta në ditë derisa të arrini deri në 20 minuta masazh në ditë.

Pastaj fshijeni qafën me leckë të njomë.

Pas 10 ditësh shërimi dukshëm do të përmirësohet qarkullimi i gjakut dhe me vetë masazhin do ta stimuloni regjenerimin e kërcit të indit eshtëror.

Do të ndieni lehtësim. Dhembja e kokës do të zhduket, ndërkaq shikimi dhe qarkullimi i gjakut do të përmirësohen, sepse trupi do të pastrohet nga helmet, metabolizmi do të normalizohet.