SHPËRNDAJE

Intervistë me Ambasadorin Norvegjez në Beograd, Arne Sannes Bjørnstad

Intervistë me Ambasadorin Norvegjez 🇧🇻 në Beograd, Arne Sannes Bjørnstad, flasim për çështjen e shqiptarëve në Luginën e Preshevës si dhe kufirin Miratoc-Llojan. 🚧🚥

Gepostet von Presheva.com am Donnerstag, 11. Juli 2019