SHPËRNDAJE

Intervistë me Sulejman Abazin, ekspert në fushën e politikës dhe sigurisë kombëtare.

Intervistë me Sulejman Abazin, ekspert në fushën e politikës dhe sigurisë kombëtare.

Gepostet von Presheva.com am Montag, 22. Juli 2019