SHPËRNDAJE

Në prag të festave të fundvitit ne shpesh harrojmë të kontrollojmë veten kur jemi në tavolinë, dhe pranë vetes kemi specialitete të ndryshme që ndoshta vetëm sa na ndihmojnë të shtojmë disa kilogramë.

Megjithatë në vit të ri zotohemi se do të ndryshojmë mënyrën e të ushqyerit dhe të heqim dorë nga ushqimet kalorike, që na bëjnë të jemi më të plotë dhe të humbin energjinë që e kishim dikur.

Se sa ia arritin ta bëjmë një gjë të tillë varet ekskluzivisht prej nesh dhe dëshirës për të jetuar më shëndetshëm. Por, më poshtë do t’ju sjellim disa imazhe të personave në mbarë botën, që ia kanë arritur ta bëjnë një gjë të tillë.

Bright Side sjell 23 heronjtë, që falë përkushtimit dhe karakterit të fortë kanë arritur të bien në peshë dhe të rikthejnë linjat që i kishin pasur dikur.