SHPËRNDAJE

Në përputhje me masat e marra nga Qeveria e Republikës së Serbisë për të parandaluar përhapjen dhe kontrollin e sëmundjes infektive Covid 19, qytetarët që vijnë në Serbi nga fokusi i epidemisë, në veçanti nga Zvicra, Italia, Irani, Rumania, Spanja, Gjermania, Francae, Austria, Sllovenia ose Greqia do të dërgohen për izolim për 28 ditë.

Masat e caktuara nën mbikqyrje të shkaktuar nga Corona virusi në gjatësi prej 14 ditë për izolimin në shtëpi për shtetasit e Republikës së Serbisë, të ardhur nga të gjitha vendet e tjera, gjithashtu u zgjat në 28 ditë.

Kufijtë e Serbisë janë të mbyllura për këdo që nuk është shtetas i Serbisë./presheva.com/