SHPËRNDAJE

Përdorimi i telefonit në rrugë është një fakt i cili nba merr shumë vëmendje duke bërë që të ndodh dhe kjo që i ndodh këtij personi në video.

Në video jepen imazhet e një burri, i cili me kokën ulur është i përqendruar në bisedën që po bën në telefon, nuk e vë re fare rrezikun. Telefoni i merret nga dora me shpejtësi të rrufeshme nga një person që ecën me biçikletë.

Personat, të cilët shpesh qëllon të përdorin telefonat e tyre, sidomos natën shpesh janë bërë pre e sulmeve të tilla. Prandaj është e këshillueshme që të mos i përdorim telefonat në rrugë.

https://www.youtube.com/watch?v=CTdoJ4ogrZw