SHPËRNDAJE

Gjetja e dikujt që do t’i pëlqej edhe familjarëve nuk është e lehtë, madje ndonjëherë kur nëna ju kritikon për zgjedhjen tuaj dhe mund të zemëroheni dhe të mendoni se ajo nuk po ju kupton mirëpo nuk është kështu.

Këto janë disa arsye që tregojnë se ajo ka të drejtë.

Kur jeni i dashuruar nuk mendoni drejt.

Në vend që të grindeni përpiquni t’i mendoni gjërat në këndvështrimi i saj.

Instikti i një nëne është mjaftë i fuqishëm.

Ajo mendon se ju meritoni më shumë.