SHPËRNDAJE

Të riparosh gomën e një veturë nuk duket ndonjë sfidë e madhe, por riparimi i gomave të makinerive gjigante të cilat peshojnë dhjetëra ton është një punë dhe sfidë e jashtëzakonshme.

Kjo video në vazhdim sjell detajet nga riparimi i gomës së një makinerie të rëndë ku shihet se ai riparim nuk ka asgjë të përbashkët me riparimin e gomave të veturës. Një gomë e re për një makineri të tillë kapë kosto qindra mijëra euro.

I bet this job smells good

This is one hell of a tire repair!

Posted by Street FX Motorsport & Graphics on Montag, 20. März 2017