SHPËRNDAJE
Pirot, 5. avgusta 2014.- Drzavni sekretar u Ministarstvu gradjevinarstva, saobracaja i infrastrukture mr Dejan Trfunovic izjavio je danas Tanjugu da je trenutno na izgradnji Koridora 10 i 11 u proseku dnevno angazovano oko 3.500 ljudi. Drzavni sekretar Trifunovic je danas u okviru kontrola izvodjenja radova na vitalnim gradilistima u Srbiji obisao gradilissta na Koridoru 10 od Dimitrovgrada do Nisa. FOTO TANJUG/ ALEKSANDAR CIRIC/ nr

Dragan Stevanoviq, sekretari shtetërorë në ministrinë e ekonomisë ka thënë se pritet që deri në fund të këtij viti të përfundoj koridori 10.

“Deri në fund të vitit pritet që të përfundoj gjithçka, dhe nga Presheva deri në Nish të arrihet për rreth 1 orë e 20 minuta” ka thënë Stevanoviq, transmeton presheva.com.

Ai ka thënë se situata në jug të Serbi ka filluar nga dalë të përmirësohet për të mirë.

“Raportet e qeverisë ndaj jugut të Serbisë janë ndryshe. Qëllimi është që kjo pjesë e Serbisë të bëhet e barabartë me pjesët tjera të Serbisë. Kjo do të vërehet shumë shpejt. Ajo që duhet ne të bëjmë është që ta duam dhe rrespektojmë veten” ka përfunduar ai./presheva.com/