SHPËRNDAJE

Një ditë të bukur vikendi kanë kaluar bashkë një pjesë e udhëheqësve të PDK-së në krye me Kadri Veselin.

Kryetari bashkë me ministra, deputetë dhe strukturat e rinisë kanë qëndruar në Malet e Bajgores. Pos muzikës PDK-ja është argëtuar edhe duke luajtur futboll

Ndonëse më i vjetër në moshë, Veseli është duket shumë akiv në lojë për dallim prej Uran Isamilit dhe Blerand Stavilecit të cilët kanë qëndruar në portë.
Edhe pse Veseli humbi penalltinë të cilën e mbrojti Blerandi, lojën e fitoi ekipi i tij.
E vecantë është se në këtë ndeshje u panë duke luajtur bashkë djemë e vajza.

https://video.gjirafa.com/magazina?video=veseli-luan-futboll-me-qika&t=16.45