SHPËRNDAJE

Pas shkarkimit të drejtorit menaxhues, Njazi Thaçit dhe zëvendësit të tij, Bordi i ri i Drejtorëve të KEK-ut, ka caktuar u.d të drejtori, preshevarin Luigj Imeri.

Imeri aktualisht është menaxher i KEK-ut, përkatësisht drejtor i TC Kosova B.