SHPËRNDAJE

Lufta e fundit në Kosovë ishte një konflikt i armatosur që nisi në shkurt të vitit 1998, pas sulmit jugosllav në fshatrat Likoshan dhe Qirez në Drenicë.
Kjo luftë, që u zhvillua mes forcave të Jugosllavisë dhe Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, më vonë edhe me ndihmën ajrore nga NATO, zgjati deri më 11 qershor 1999.

Në këtë luftë, qindra mijëra shqiptarë u dëbuan nga shtëpitë e tyre, u vranë dhe u plaçkitën. Kjo luftë, pavarësisht se kanë kaluar 20 vite, për disa kujtimet ende janë të freskëta.
Një video e publikuar në Facebook nga faqja Dëshmorët e Kosovës, tregon se si i plaçkitnin dhe digjnin serbët shtëpitë e shqiptarëve.

.

Ja si i plaçkitnin dhe i digjnin serbet shtepijat e shqipetareve.SHPERNDAJENI TE GJITH

Gepostet von Deshmoret e Kosoves am Samstag, 4. November 2017