SHPËRNDAJE

Të eliminosh njollat nga rrobat, por njëkohësisht edhe mbrosh intensitetin e ngjyrave, është detyrë e vështirë! Mirëpo, nuk është e pamundshme!

Aspirina është një ndër ilaçet më të përdorshme në të gjithë botë, dhe ajo përdoret për arsye tjera.

Nëse dëshironi që të shmangni ngjyrën e padëshirueshme të përhirtë nga rrobat e reja të bardha të lara, t’ua ktheni freskinë dhe t’i eliminoni të gjitha njollat nga rrobat, nuk është nevoja të lodheni më kot apo të përdorni zbardhues që dëmton veshjet, zgjidhja është shumë më e thjeshtë se kaq.

Provoni, do të jeni më shumë se të kënaqur me rezultatet e arritura.

E gjitha çfarë ju duhet të bëni është kjo:

Të shkrini dy tableta 500 mg tableta aspirinë në 2 litra ujë të nxehtë dhe të futen rrobat në ata ujë gjatë gjithë natës në mënyrë që ta thithin ujin sa më shumë të jetë e mundur.

Të nesërmen rrobat i vendosni në rrobalarëse dhe përsëri disa pilula aspirinë që do të sigurojë bardhësi të shkëlqyer rrobave.

Kjo është më efektive sesa agjentët për heqjen e njollave për arsye se nuk i dëmton rrobat dhe heq papastërtitë në mënyrë të përkryer.

Nëse ju duhet të fshini njolla gjaku procedurën duhet ta kryeni me ujë të ftohtë. Madje, përveç njollave të rrobave, pastron edhe njollat e lehta të rrobalarëses.