SHPËRNDAJE

Nga Kylie Jenner, duhet të presim vetëm gjëra ekstravagante. Fundja, pak ditë më parë ndërtoi një park të tërë për ditëlindjen e Stormit

Dhoma ku mban çantat nuk ka ndonjë dallim të madh nga parku i lojërave. Është njësoj luksoz.

Përmes disa postimeve në Instagram, Kylie ju mirëpret në shtëpinë e saj t’ju tregojë gjithë çantat që ka. Vetëm lijeni tuajën jashtë se do ju duket e padenjë.

The Daily Mail e ka vlerësuar koleksionin e çantave të Kylie-t rreth 1 milion dollarë.

Në foto shihen 20 Hermes Kelly dhe Birkin, disa Chanel, Louis Vuitton, Saint Laurent, Gucci, Balmain dhe Fendi. Ca janë modele të vjetra ose të limituara që natyrisht, kushtojnë dhe vlejnë më shumë

Para se të vijoni, jeni mirë me paratë këtë muaj? Bëni mirë të jeni se absolutisht do ju ngjallet dëshira për të bërë blerje.