SHPËRNDAJE

Epidemiologu Darija Kisic Tepavceviç, transmeton presheva.com, tha sot në mëngjes se rekomandimet përfundimtare nën të cilat do të zhvillohen kushtet antiepidemiologjike në trafikun ajror, dhe një nga masat mund të jetë është që pasagjeri të testohet për virusin brenda 72 orëve, veçanërisht për udhëtimet në klasin e biznesit dhe arritjet në Serbi.

Ajo theksoi se lëvizja e njerëzve në trafik ndërkombëtar është potencialisht një rrezik, por për këtë ka edhe tre javë kohë të tjera deri në atë periudhë, kur do të bëhen rekomandime përfundimtare./presheva.com/