SHPËRNDAJE

Kim Kardashian është një yll televiziv i njohur në gjithë botën, kjo edhe pse asaj nuk mund ti referohemi për ndonjë profesion të caktuar.
E teksa me bukurinë e saj ajo ka marrë vëmendje të madhe, Kim patjetër që ka ekipin e saj që kujdeset për çdo detaj.

Si pjesë e ekipit të Kim Kardashian është edhe grimeri me prejardhje shqiptare Mario, apo siç e njohin publiku si ‘MakeupByMario’ për shkak të profesionit të tij.

Së fundmi Kim ka vendosur që para miliona fansave në Instagram ta lavdëroj Marion duke publikuar fotografi me të dhe duke treguar se është mjaft e kënaqur me punën e tij.