SHPËRNDAJE

Zv.kryetari i komunës, Armend Aliu mori pjesë në 20 vjetorin e çlirimit të Klinës me ftesë të kryetarit të komunës së Klinës z. Zenun Elezaj dhe kryesuesin e kuvendit z. Fadil Gashin.

Ata kanë zhvilluan edhe një takim vëllazërorë në ambientet e kabinetit të kryetarit të komunës. Gjithashtu bashkë me deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës, znj. Mirjeta Kalludra dhe z. Lahi Brahimaj morëm pjesë në Seancën Solemne të Kuvendit Komunal të Klinës nga ku vazhduan për ti nderuar dëshmorët dhe martirët e luftës.

Mikpritjen më të ngrohtë dhe porositë më të çmueshme mi dha baci Halil, babai i dëshmorit Mujë Krasniqi ka deklaruar për preshevacom Aliu./presheva.com/