SHPËRNDAJE

Klubi futbollistik Dinamo nga Vranja ka bërë edhe transferin e dytë portjerin Endrit Ymeri nga K.F Lugina.

Lojtari i Shkollës së futbollit Lugina, Endrit Ymeri është transferuar në Klubin futbollistik Dinamo në Vranja.

Endriti është 20 vjeçarë i lindur në Preshevë i cila ka zhvilluar 20 ndeshje me skuadrën senior të Klubit Futbollistik Lugina.

Tani e tutje ish lojtari i Shkollës së futbollit Lugina, Endrit Ymeri është pjesë e Klubit futbollistik Dinamo Vranje.

Klubi futbollistik Lugina faleminderon Endrit Ymerin për kontributi që ka dhënë dhe i dëshiron suksese në karrier.

Tradita vazhdon ku puna e trajnerëve po vlerësohet çdo ditë e më shumë thuhet kështu në njoftimin e Klubit Futbollistik Lugina./presheva.com/