SHPËRNDAJE

Shtetasit e huaj që udhëtojnë përgjatë Serbisë drejt Maqedonisë nëpër autostradë E75, afër qytetit të Leskocit duke përcjellë navigacionin humbin rrugën duke i dërguar ata në rrugë qorre.

Navigacioni me hartat e reja nuk e njef autostradën e re që po ndërtohet në Gërdelicë andaj edhe vozitësit i dërgon ata nëpër rrugët e fshatrave.

E gjithë kjo fillon kur shoferët duke përcjellë navigacionin afër Leskocit, shoferët i dërgon në rrugën e vjetër në fshatin Mala Kopashnica ku dhe humbin orë të tëra deri sa të drejtohen në rrugën e duhur, gjegjësisht kyçen në autostradën e re./presheva.com/