SHPËRNDAJE

Drejtori i kompanisë private Solid në Preshevë, Shefqet Kuqi përmes një shkrese zyrtare që i kanë dërguar kryesisë së Partisë për Veprim Demokratik kanë kërkuar që në afatin kohorë prej tri ditësh kryetarja e degës së PVD-së në Preshevë, Ardita Sinani të kërkojë falje publike për shpifjet dhe ofendimet e saja që i ka bërë pak kohë më parë karshi kompanisë Solid.

Në vazhdim ju bashkangjesim dokumentin e kompanisë private Solid në Preshevë./presheva.com/