SHPËRNDAJE

Komuna e Gjilanit ka njoftuar se të dielën nga ora 06:00 deri në ora 19:00 rruga kryesore në qendër të qytetit do të jetë e bllokuar.

“Komuna e Gjilanit njofton qytetarët se të dielen (30.08.2020), nga ora 6:00 deri në ora 19:00, do të bllokohet rruga rruga kryesore që qendër të qytetit për të gjitha automjetet, nga semaforët e deri tek rrethrrotullimi afer Sahatkulles”, thuhet në njoftim.

Arsyeja e bllokimit të rrugës do të bëhet pasi do të asfaltohet zgjerimi i kësaj rruge.

“Arsyeja e ndalimit të qarkullimit në bulevardet “Ibrahim Rugova” dhe “Skënderbeu”, është asfaltimi i projekti të zgjerimit të rrugës”, thuhet në njoftim.