SHPËRNDAJE

Epidemiologu Predrag Kon ka thënë për RTS se fundi i epidemisë së koronavirusit mund të pritet nga java e 10-të në 12-të, dhe se para kësaj do të duhet ta heqim gjendjen e jashtëzakonshme.

“Ende kemi disa pushime dhe raste kur zakonisht mblidhen njerëzit, është reale të presim që vetëm pas kësaj gjendja e jashtëzakonshme të shfuqizohet plotësisht”, thotë Kon.

Predrag Kon thekson se përshtypja është se koronavirusi është dobësuar./presheva.com/