SHPËRNDAJE

Në Vranjë, Pirot, Doljevac, Babushnicë dhe Bosilegrad do të punësohen nga dy, në Nish – dhjetë ndërsa në Preshevë tre zjarrfikës, Bujanoc dhe Trgovishtë nga një, sipas faqes së internetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme që ka hap një konkurs për punësim të 200 zjarrfikësve.

Konkursi është i hapur nga 25 marsi deri më 9 prill, dhe zjarrfikësit e ardhshëm të cilët mund të paraqiten nuk duhet të kenë më pak se 19 dhe më shumë se 30 vjeç, shkollën e mesme të detyrueshme dhe një test të makinës “C”.

Te drejte konkurimi kanë kandidatet nga Komuna e Presheves të cilët aplikojnë per vende te lira prane Stacionit Policor ne Presheve njesiti per zjarrefiks dhe shpetim./presheva.com/