SHPËRNDAJE

Në ordinancën private specialistike “Kardio MB”, që gjendet në stacionin hekurudhor në Preshevë, me mjek dr Boban Spasiq, ka filluar me punë edhe specialist endokrinolog dr Danijela Cvetkoviq që bën kontrollime për gjëndrën tiroide dhe sëmundjen e sheqerit si dhe dr Mija Mitiq, specilist reumatolog për sëmundjes reumatologjike.

Gjithashtu edhe kryhen edhe kontrollime konsultative nga dr Verica Mishiq, neurolog.
Këta mjek punojnë çdo të mërkure me fillim nga ora 15. Terminet mund të caktohen në telefon 063 775 7487.