SHPËRNDAJE

Kopshtet e fëmijëve do të fillojnë të funksionojnë në 11 maj, si dhe qëndrim të plotë për nxënësit nga klasa e parë deri në të katërt.

Këto institucione do të hapin dyert e tyre vetëm për fëmijët, prindërit e të cilëve duhet të patjetër të shkojnë në punë, tha Ministri i Arsimit Mladen Sarcevic.

Ai theksoi se prindërit duhet të sigurojnë vërtetim nga puna se ata duhet të shkojnë patjetër në punë, në mënyrë që të parandalojnë që kthimi në kopshte të bëhet masovikisht.