SHPËRNDAJE

Sipas shifrave më të fundit janë 77,809 raste të konfirmuara me koronavirus dhe 2.372 të vdekur në të gjithë botën.

Pjesa më e madhe e këtyre rasteve janë në territorin e Kinës, por jashtë kufijve të saj ka 1,521 raste në 31 vende të ndryshme, shkruan CNN.

Këto janë rastet e konfirmuara deri më tani:

Japoni: 738 raste, 3 vdekje

Koreja e Jugut: 433 raste, 2 vdekje

Singapori: 86 raste

Hong Kong: 68 raste, 2 vdekje

Tajlanda dhe Shtetet e Bashkuara: 35 raste secila

Irani: 28 raste, 5 vdekje

Tajvan: 26 raste, 1 vdekje

Malajzi: 22 raste

Australia: 21 raste

Itali: 17 raste, 2 vdekje

Vietnami dhe Gjermania: 16 raste secila

Francë: 12 raste, 1 vdekje

Makao: 10 raste

Kanada, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe MB: 9 raste secila

Filipine: 3 raste, 1 vdekje

India: 3 raste

Rusia dhe Spanja: 2 raste secila

Belgj ikë, Kamboxhia, Finlandë, Nepal, Sri Lanka, Suedi, Egjipt, Liban dhe Izrael: 1 raste secila