SHPËRNDAJE

Shkëmbimi i territoreve është një thirrje për spastrim etnik dhe do të ndikojë negativisht në popullatën që është në anën “e gabuar”, tha kreu i manastirit të Deçanit.

Janjic gjithashtu publikoi deklaratën e tij në Twitter, duke iu përgjigjur kështu deklaratës së Lufti Hazirit, kryetarit të Gjilanit.