SHPËRNDAJE

Me një postim në rrjetin social, kryetari i nëndegës së PVD-së në Breznicë dhe kryetari i Bashkësisë lokale në Breznicë janë larguar nga partia.

Ata kanë dhënë arsyet e tyre që mund ti lexoni në postimin e plotë: