SHPËRNDAJE

Kryetari i LPD- së, Në përkujtim të Artan Abazit dëshmorit të kombit e të UÇPMB-së në 19 vjetorin e rënies heroike të tij kujtuam e revokuam gjithë ngjarjen e asaj dite si dhe e nderuam me homazh në vendin e ngjarjes tek lapidari në fshatin Lluçan si dhe në vendin e prehjes së tij në fshatin Dobrosin shkruan kështu në fb kryetari i LPD- së, Shqiprim Musliu.

Kontributi i tij dhe jeta që i dha atdheut për liri e çlirim, është pjesë e pandashme e misionit dhe amanetit që na e lanë brezave tanë. Lavdi për Artan Abazin, Lavdi për gjithë dëshmorët e atdheut shkruan në rrjetin social fb kryetari i LPD- së, Shqiprim Musliu./presheva.com/