SHPËRNDAJE

Kryesuesi i këshillit inicues të LR-PDSH-së Sami Salihu, pati takim në Preshevë, me zëvendës shefin e misionit të OSBE-së Joseph Mellot si dhe shefin e zyrës në Bujanoc Giacomo Bosisio njofton ne rrjetin social LRPDSH, transmeton presheva.com.

Sipas këtij njoftimi, në këtë takim u bisedua për situatën e krijuar politike në komunën e Preshevës si dhe për sfidat që e presin komunën në proceset e ardhshme./presheva.com/