SHPËRNDAJE
epa08291025 Medical workers prepare the ICU ward for admitting critical patients not related to the coronavirus and COVID-19 outbreak, in Wuhan Union Hospital - once designated for COVID-19 patients - in Wuhan, Hubei province, central China, 12 March 2020 (issued 13 March 2020). EPA-EFE/LI KE CHINA OUT

Epidemiologu dhe anëtar i Shtabit të Krizave Branislav Tidoroviq thotë se java në vazhdim do të jetë shumë e vështirë dhe se në fund të javës do të ketë një qetësim të lehtë. Ai tregon se rrafshimi i kurbës nuk mund të pritet para mesit të dhjetorit.

Branislav Tiodoroviq, tha se situata epidemiologjike në Serbi është shumë e rëndë, e jashtëzakonshme dhe në disa pjesë të Serbisë, veçanërisht në qytetet e mëdha, katastrofike./presheva.com/