SHPËRNDAJE

Në Japoni është duke u lansuar një skemë për ti ndihmuar njerëzvë të gjejnë të dashurit e tyre ideal duke u bazuar në ADN-nën e tyre.

Ky kurs ka filluar në muajin janar në Tokio dhe duket se tashmë është shumë i popullarizuar.

Kërkimi për ‘gjysmën tjetër’ realizohet duke u bazuar në gjenet HLA.

Beqarët në Japoni e kanë pranuar këtë çasje të takimeve moderne mjaftë mirë dhe mendojnë se do ju shërbejë të gjejnë partnerin e tyre ideal, shkruan Daily Mail.

Deri më tani janë parë qindra beqarë janë duke aplikuar për të gjetur të përshaturin apo të përshtaturën e tyre perfekte gjenetike.