SHPËRNDAJE

 

FIFA e zgjedhë sonte lojtarin e vitit.

Sonte do të shpallet lojtari më i mirë për vitin 2017.

Futbollistin më të mirë në botë do ta zgjedhë FIFA.

Në garë janë Leo Messi, Cristiano Ronaldo dhe Neymar.

Ceremonia fillon prej orës 20:30 në Londër.

/presheva.com