SHPËRNDAJE

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka mbajtur konferencën e parë për gazetarë, ku është njoftuar se deri tash procesi i votimeve për referendumin për çështjen e emrit po zhvillohet në mënyrë të qetë dhe pa ndonjë parregullsi.

Vendvotimet janë hapur në orën 7:00, ndërsa dalja deri në orën 9:00 është 2.45 %.

Dalja më e madhe  e votuesve është shënuar në Demir Hisar 4.12%, ndërsa më e vogël në Konçe, 0.73%. /SHENJA/