SHPËRNDAJE

Në kohën e sotme ushqimi i shëndetshëm dhe i balancuar është shumë i rëndësishëm për organizmin tonë, jetojmë në kohën kur çdo gjë është e shpejtuar, ndërkaq trupi ynë ende nuk është i gatshëm që t’i përshtatet kohës modern.

Për këtë shkak marrja e shtesave të ushqimit është bërë e domosdoshme për njerëzit të cilët nuk dëshirojnë të kenë probleme me shëndetin e tyre!

Lëngu i aloe verës përmban mukozë, sheqer natyral dhe enzima, të cilat, me përdorim të përditshëm përmirësojnë florën e zorrëve dhe shkatërrojnë bakteret dhe kërpudhat.

Sipas hulumtimeve më të reja, është laksativ i shkëlqyeshëm dhe ndihmës në shërimin e të thatit në lukth, sepse metil-celuloza, të cilën e përmban lëngu, mbron mukozën nga faktorët irritues.

Aloe Vera mund të ndihmojë edhe në uljen e përmbajtjes acidike në lukth dhe në largimin e spazmës së lukthit.

Nëse jeni të prirë ndaj problemeve me tretjen dhe ju nevojitet laksativ natyral, ju këshilloj të bëni detoksimin e organizmit dhe të rregulloni florën e zorrëve tuaja, të pastroni zorrët tuaja dhe të ktheni bakteret pozitive në zorrë.

Rezultatet e aplikimit të aloe verës për tretje janë të dukshme që pas tri ditëve të konsumimit.

Për të rregulluar tretjen tuaj përgjithmonë, është e nevojshme të konsumoni gjel aloe vere dhe probiotik së paku 30 ditë, pa marrë parasysh që do të keni ndjenjën që problemin e keni zgjidhur shumë më herët.

Xheli i aloe verës do t’jua pastrojë zorrët, do t’ju ngrejë imunitetin, ndërkaq probiotiku do t’i kthejë në organizmin tuaj bakteret pozitive.